basquet_3711

Actualitat - Esports

El conjunt sub-25 masculí del Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Fincas Vázquez de Badalona per 60 a 50. El partit va ser molt igualat i es va decidir en els darrers instants.

El primer quart va acabar amb un empat a quinze. Al segon quart, els perpetuencs van arribar a gaudir d'un avantatge de sis punts. Al descans, el marcador era de 28 a 22.

Durant el tercer quart, els de la nostra localitat van marxar de dotze punts, però els visitants van reduir les diferències i van arribar a l'inici del darrer quart amb un resultat de 42 a 36.

Els perpetuencs van veure com els empataven el partit a 50 i tot es complicava. En aquells moments, el Santa Perpètua va estar molt bé tant en defensa com en atac i va fer un parcial final de 10 a 0, que li va donar el triomf.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]