hola

PiscinaActualitat - Esports

La curiositat per veure la remodelació de la piscina coberta ha quedat palesa amb la quantitat de visites rebudes durant els dos caps de setmana de jornada de portes obertes i amb l'afluència de persones que han volgut provar la instal·lació i han practicat la natació. En total, unes 370 persones han participat a les visites guiades i 425 han aprofitat per nedar.

La piscina coberta disposa d'un nou vas, s'han canviat els sistemes d'impulsió i retorn d'aigua i s'han millorat les condicions climàtiques i de conservació de la temperatura ambiental de la piscina. També la Regidoria d'Esports ha aprofitat els sis mesos de tancament per obres per pintar i remodelar els vestidors i la zona de dutxes. Aquesta era una de les principals demandes dels usuaris que es queixaven de que l'aigua sortia o massa freda o massa calenta. La Regidoria d'Esports ha optat per instal·lar dutxes amb termòstat perquè cada usuari pugui regular la temperatura al seu gust.

L'import de les obres adjudicades a l'empresa Cots i Claret pujava a 665.872,91 euros per les quals la Diputació de Barcelona va concedir una subvenció de 626.522 euros. No obstant això, amb les millores fetes directament per l'Ajuntament de Santa Perpètua i les que queden d'arranjament de la zona de pícnic de la piscina el cost de les obres podrien suposar finalment una inversió de gairebé un milió d'euros.

La renovació de la piscina coberta també s'està notant perquè ha crescut la demanda d'abonaments, segons informa la Regidoria d'Esports. Recorda que ara s'ha creat un nou abonament bàsic de piscina, a 25 euros mensuals i un complet de 30 euros mensuals, que permet gaudir de totes les activitats dirigides de la Regidoria d'Esports, inclòs l'aquagim.

Foto: imatge d'una de les visites guiades a la piscina municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]