FutbolActualitat - Esports

El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 3 a 0 el líder, les Franqueses, amb tres gols de Dani Martínez. Els perpetuencs van fer un partit molt complet davant d'un equip que compta amb deu exjugadors del Santa Perpètua a les seves files, cinc dels quals van ser titulars dissabte.

Durant la primera part, el Santa Perpètua va disposar de dues ocasions de Dani Martínez per marcar, però la pilota no va entrar. Adán, el porter local, va evitar també el gol dels visitants al minut 41 en una doble intervenció. Així, al descans, es va arribar amb l'empat a zero inicial.

A la segona part, els visitants van intentar imposar el seu ritme, mentre que el Santa Perpètua buscava el gol en alguna contra. Al minut 59, Dani Martínez va agafar la pilota en la banda esquerra i va superar un defensa en una acció de falta que l'àrbitre no va xiular. El davanter perpetuenc no va fallar davant del porter i va fer l'1 a 0, molt protestat pels visitants.

Les Franqueses va intentar reaccionar i va buscar l'empat. El va tenir molt a prop al minut 61 en una rematada de cap a la sortida d'un còrner, però, de nou, Adán va estar molt bé.

Al minut 69, Dani Martínez va marcar un gran gol. Era el 2 a 0, que va deixar molt tocat l'equip visitant. La sentència, el 3 a 0, el va aconseguir Dani Martínez al minut 74. Palma es va aprofitar d'una errada defensiva per recuperar una pilota i donar-li una assistència al trigolejador del partit.

En el tram final, es va produir una clara falta del porter visitant sobre Palma fora de l'àrea, que l'àrbitre no va voler xiular i Adán es va tornar a lluir per evitar el gol de les Franqueses.

El Santa Perpètua sumava així la segona victòria de la temporada a casa. Els locals només havien estat capaços fins ara de derrotar al Camp Municipal de Futbol Paco Navarro el cuer, el Sant Celoni. La propera jornada, jugaran al camp del Vilamajor el darrer partit de l'any.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]