FutbolActualitat - Esport

El primer equip de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte per 1 a 2 contra el Santa Eulàlia de Ronçana. Els perpetuencs van merèixer, com a mínim, un empat.

La primera part va ser de color visitant. El Santa Eulàlia, en ràpids contraatacs, creava molt de perill i va disposar de dues clares ocasions als minut 9 i 15. Finalment, al minut 22, va arribar el 0 a 1 després d'una sèrie d'errades en la defensa local.

Pato va enviar molt a prop del pal un llançament de falta directe en l'única oportunitat del Santa Perpètua durant la primera part. Tot just abans del descans, el Santa Eulàlia va fer el 0 a 2.

A la segona part, tot va canviar. Va entrar al camp el nou fitxatge perpetuenc, el davanter Dani Martínez, i els de la nostra localitat es van fer amb el control total del partit.

Al minut 52, el Santa Perpètua va disposar d'una oportunitat molt clara, però Silvano va fallar en el remat i Dani Martínez va xutar fora.

Al minut 70, Dani Martínez va marcar l'1 a 2 en un rebot. Les ocasions locals se succeïen, però el marcador no es movia. Al minut 86, Dani Martínez va tenir l'empat, però la seva rematada de cap a la sortida d'un córner va anar fora per molt poc.

Amb el Santa Perpètua abocat a la porteria contrària, el Santa Eulàlia també va poder marcar en els darrers instants, però el porter Adán ho va impedir amb grans intervencions.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]