hola

Gerard MorenoEsports - Futbol

El perpetuenc Gerard Moreno tindrà aquest any l'oportunitat de debutar a Primera Divisió amb el Vila-real. Moreno, que va estar cedit la temporada passada al Mallorca, a la Segona Divisió, ha tornat al Vila-real per quedar-s'hi i "complir el somni" de jugar a la màxima categoria del futbol espanyol.

El davanter és conscient que hi ha molta competència al seu equip, però està treballant fort per fer-se un forat en el conjunt que entrena Marcelino, un tècnic que sempre ha confiat molt en el de Santa Perpètua.

"Tinc molta il·lusió, estic en un gran equip i tinc ganes de debutar i disputar minuts a Primera Divisió", ha dit Gerard Moreno, que a la pretemporada va fer dos gols. El perpetuenc va debutar el 28 d'agost a l'Europa League en el partit de tornada de l'eliminatòria contra l'Astana amb victòria del conjunt espanyol per 4 a 0. Moreno va jugar els 90 minuts. Diumenge, el davanter va anar convocat en el partit que el seu equip va perdre per 0 a 1 contra el Futbol Club Barcelona, tot i que no va arribar a sortir al camp. "El meu objectiu a curt termini és debutar a Primera Divisió, és el meu somni des que era ben petit", recorda el jove davanter de Santa Perpètua de Mogoda.

Gerard Moreno va marcar la temporada passada 12 gols amb el Mallorca, tot i patir algunes lesions importants. Aquest any, totalment recuperat i en plena forma, espera demostrar que poc fer gols a la Primera Divisió i ajudar el Vila-real també en els partits que disputi a l'Europa League.

Foto: Gerard Moreno / Villarrealcf.es

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]