hola

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Canovelles per 7 a 1. A falta de dues jornades per acabar la lliga, els perpetuencs són tercers amb 55 punts, a quatre del líder, el Parets B, i a tres del segon, el Llerona. Només el primer classificat pujarà de categoria.

El Santa Perpètua va començar molt bé dissabte el partit contra el Canovelles. Abans que es complís el primer minut de joc Marc Martínez va marcar l’1 a 0 en aprofitar un rebuig del porter en un llançament de Nil. Al minut 2, un defensa va treure la pilota quan ja entrava a la porteria en un xut de Pau.

El 2 a 0 el va fer Marc Martínez al minut 8. El Santa Perpètua va disposar de moltes ocasions de gol i Pau va anotar el 3 a 0 al minut 20.

Al començament de la segona part Marc Martínez va fer el 4 a 0. El Canovelles va reduir les diferències, però Víctor i Pau van marcar dos gols molt seguits per posar el 6 a 1 al marcador. Marcos Delgado va aconseguir el 7 a 1 definitiu.

El Santa Perpètua encadena dotze jornades sense perdre i ara anirà al camp del penúltim, el Castellterçol.

Per la seva part, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 0 a 2 al camp del San Lorenzo amb gols de Christina i Raquel a la primera part.Les perpetuenques són terceres i el proper cap de setmana rebran la visita del Montmeló.


Foto: El conjunt local va superar el Canovelles / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament edita un àlbum de cromos per la 25a Festa de l’Esport
17 Maig 2024 10:38 - RedaccióL’Ajuntament edita un àlbum de cromos per la 25a Festa de l’Esport

  L’Ajuntament ha editat un àlbum de cromos per celebrar el 25è aniversari de la Festa de l’Esport [ ... ]

Els perpetuencs Iván García i David i Daniel Escribano pugen al podi en el Campionat de Catalunya de Trail relleus mixts
17 Maig 2024 09:00 - RedaccióEls perpetuencs Iván García i David i Daniel Escribano pugen al podi en el Campionat de Catalunya de Trail relleus mixts

Els perpetuencs Iván García Salmerón i David Escribano Cortés es van classificar en segona posició [ ... ]

Nora Alcaraz (Club Esportiu Golden Horse de Santa Perpètua) guanya una prova d'hípica en modalitat doma
16 Maig 2024 11:07 - RedaccióNora Alcaraz (Club Esportiu Golden Horse de Santa Perpètua) guanya una prova d'hípica en modalitat doma

Nora Alcaraz, del Club Esportiu Golden Horse de Santa Perpètua, va guanyar la prova d’hípica reprise [ ... ]