El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la seva ratxa negativa que l'havia portat a perdre dos partits seguits. L'enfrontament contra els de Sabadell, que estan lluitant per no baixar, no va ser fàcil.

El partit va començar amb clar domini local. Alegría, després d'una gran acció individual, va fer l'1 a 0 al minut 3. El 2 a 0 el va marcar Aleix en una internada per banda esquerra al minut 13.

Els visitants van buscar el gol, però van perdonar en dues accions seguides. Naranjo, en una falta assajada, va anotar el 3 a 0. Abans del descans, el Safa Anosda va marcar el 3 a 1.

Al començament de la segona part, els visitants van empatar amb gols als minuts 2 i 5. L'Sport Sala no va estar bé en defensa i Marc Jiménez va haver de fer un sobreesforç per evitar més gols del Safa Anosda.

Els locals sí que van estar molt bé en atac. Al minut 9, Naranjo va aconseguir el 4 a 3. Tot just després, el travesser va salvar l'empat visitant. Al minut 12, Gallardo va aprofitar una gran assistència de Máñez per marcar el 5 a 3.
Després, va arribar el 6 a 3 de Pau i el Safa Anosda va marcar el 6 a 4. L'Sport Sala es va distanciar definitivament amb gols d'Alegría i Naranjo. A falta de 13 segons per al final, els visitants van anotar el 8 a 5.

El proper cap de setmana, els perpetuencs jugaran a la pista del Cerdanyola 2006, un altre dels equips que lluiten per l'ascens.

0
0
0

03 Maig 2024 09:14 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua suma la divuitena victòria de la temporada contra el Premià de Dalt

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge el Premià de Dalt per 77 a 71. El [ ... ]

La UCF Santa Perpètua guanya al camp del cuer
02 Maig 2024 10:00 - RedaccióLa UCF Santa Perpètua guanya al camp del cuer

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 1 a 4 al camp del cuer, l'Atlètic [ ... ]

El primer equip del CH Santa Perpètua guanya a la pista del Mollet
02 Maig 2024 09:28 - RedaccióEl primer equip del CH Santa Perpètua guanya a la pista del Mollet

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va guanyar dissabte a la pista del Mollet per [ ... ]