Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua contra el Cardedeu B. Els perpetuencs, que van guanyar per 4 a 3, es col·loquen tercers amb 46 punts, a set del líder, el Parets B, quan falten cinc jornades per acabar la competició.

El Santa Perpètua va començar molt bé el partit contra el Cardedeu B. Al minut 13, Álex va fer el primer gol en superar per alt la sortida del porter. David Rubio va transformar al minut 27 un penal que li havien fet a Marc Martínez.
Amb el 2 a 0 el partit va canviar. El Cardedeu B va retallar les diferències en aprofitar una sortida dolenta d'Aitor en un córner. El porter perpetuenc va evitar després l'empat amb dues bones accions seguides.
Només començar la segona part, Marc Martínez va perdonar el tercer gol local, que va fer poc després Marcos de cap després d'un córner.

El Cardedeu B no es va rendir i va marcar el 3 a 2 al minut 56 amb una gran falta directa. Al minut 86, un xut llunyà va sorprendre Aitor i la pilota va entrar en la seva porteria. El Santa Perpètua va reaccionar i va salvar els tres punts amb el gol de Nil.

0
0
0

El CESP celebra amb una festa el seu 40è aniversari
29 Abr 2024 09:15 - RedaccióEl CESP celebra amb una festa el seu 40è aniversari

El Centre Cívic de la Florida va acollir dissabte la festa de celebració dels 40 anys del Centre Excursionista [ ... ]

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]