Sergi Castells va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 50 lliures del Gran Premi Internacional Ciutat de Mataró, que es va disputar el cap de setmana passat. El nedador del Club Natació Santa Perpètua va fer una marca de 23.18, millor marca personal i rècord del club.

Aquesta competició es va celebrar en paral·lel al Campionat de Catalunya júnior, que va comptar amb la participació de Jordi Nomdedeu i David Lloret. Diumenge, el club perpetuenc va estar present en la Travessia de Lloret i Carlos Lloret va ser segon en categoria absoluta.

Joan Nomdedeu va nedar en el Campionat de Catalunya aleví, que es va celebrar els dies 25, 26 i 27 de juny a les Piscines Bernat Picornell.

L’1 de juliol, Maria Aguilar i Júlia Budiós van representar el CN Santa Perpètua en el Campionat de Catalunya infantil, celebrat a l’Anella Olímpica Mediterrània, a Tarragona. Maria Aguilar va ser 30a en els 200 braça (3:25.47) i Júlia Budiós, 20a en els 50 lliures (29.91). El director esportiu del Club Natació Santa Perpètua, Francisco Gómez, ha destacat la medalla de bronze de Sergi Castells.

El Club Natació Santa Perpètua ha donat per acabada la temporada. L'entitat perpetuenca organitzarà al setembre el Torneig de Festa Major.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]