El Club Natació Santa Perpètua va organitzar el 5 de juny la seva primera competició de categoria màster en els seus 53 anys d'història. El campionat va tenir lloc a la piscina de 50 metres i va aplegar a més de 90 esportistes d’entre 25 i 85 anys. S’hi van batre tres rècords de Catalunya i un d'Espanya.

Per la part perpetuenca, Jordi Casiano va fer millor marca de la temporada en els 200 lliures amb un temps de 2.27.14 i en els 100 lliures amb 1.07.24. Francisco Gómez també va fer millor marca personal en els 200 lliures. Aquests dos nedadors es van classificar per als Campionats de Catalunya màsters celebrats el 13 de juny a les instal·lacions del Mediterrani. Francisco Gómez va guanyar la medalla de bronze en els 400 lliures amb un temps de 5.43.40 fent millor marca personal i Jordi Casiano va nedar els 200 lliures, quedant quart de la seva categoria, i els 50 lliures amb un temps de 30.79.

D'altra banda, el 12 de juny, el CN Santa Perpètua també va organitzar una competició a la piscina de 50 metres que serveix com a classificatori per als diferents campionats de Catalunya i Espanya. En aquesta competició es van reunir més de 300 participants.

El club entra en la recta final d'una temporada atípica amb moltes opcions de participacions en els diferents campionats de Catalunya i d'Espanya. També es troba immers en l'organització dels cursets intensius d'estiu de juliol i agost.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]