El sènior de l'Sport Sala va guanyar dissabte per 2 a 1 el Safa Anosda Sabadell en el penúltim partit de la temporada. L'enfrontament va ser força igualat.

L'Sport Sala va marcar l'1 a 0 al minut 2. Naranjo va jugar de porter improvisat de l'Sport Sala i va tenir una actuació molt destacada. L'únic porter del conjunt perpetuenc es va lesionar dijous. Els dos equips van disposar d'ocasions durant la primera part, però els va faltar encert. Al minut 17, el Safa Anosda va enviar un xut al pal. A falta de 29 segons per al descans, Naranjo va evitar l'empat amb una bona intervenció.

Durant la segona part, l'Sport Sala va tenir moltes ocasions, però, al minut 1, va ser Naranjo de nou el que es va lluir per evitar el gol visitant. Iván ho provar en diverses ocasions de lluny, però es va trobar sempre amb el porter visitant. Al minut 5, va xutar contra el pal. Al minut 18, Sadurní va marcar el 2 a 0. Els visitants ja només van tenir temps de fer el gol de l'honor a falta de dos segons per al final.

Un dels entrenadors de l'Sport Sala, Paco Sánchez, destacava la bona feina del seu equip. Els perpetuencs acabaran la lliga el proper cap de setmana a la pista del Montcada B.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]