El sènior de l’Sport Sala va sumar dissabte la sisena victòria de la temporada. Els perpetuencs van guanyar la Penya Barça de Barberà del Vallès per 7 a 2. Albert Sadurní va fer l’1 a 0 i Ángel, el 2 a 0. Els visitants van reduir diferències i Medrano va anotar el 3 a 1. Abans del descans, va arribar el 3 a 2.

A la segona part, l’Sport Sala va certificar el triomf amb dos gols d’Aleix, un de Jordi i un altre d’Ibai.

El conjunt perpetuenc és cinquè amb 19 punts i ara es desplaçarà a la pista del Grups Arrahona, que és antepenúltim amb sis punts.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]