El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre dissabte la categoria en caure en l'eliminatòria per evitar el descens directe contra el Piera. Els perpetuencs no van poder forçar el tercer partit i van caure per 8 a 10. Els de Xavi Lladó, que van comptar amb el suport del públic a les graderies, van tenir les seves opcions per guanyar el partit i igualar l'eliminatòria, però els va faltar sort.

Marc va inaugurar el marcador, però el Piera no va trigar a empatar. Marc va posar de nou als locals per davant, però els visitants van tornar a igualar. Al minut 14, Eloy va transformar un penal que li havien fet a Ramón. Quatre minuts després, Marc va fer el 4 a 2. El partit se li posava molt bé al Santa Perpètua, però, abans del descans, el Piera va fer dos gols.

Al començament de la segona part, els visitants es van posar per davant per primera vegada en aprofitar una falta directa. Marc va trigar tres minuts a empatar. Després, Adri va aturar un penal, però no va poder evitar el 5 a 6 al minut 8.
El Santa Perpètua va buscar la victòria i, al minut 13, van marcar primer Joan i després Iker. Joan va fer el 8 a 6 al minut 16. Semblava que ara sí el Santa Perpètua es distanciava definitivament i va tenir alguna altra ocasió més per ampliar la diferència. El Piera no es va rendir, va fer el 8 a 7 i, al minut 22, el 8 a 8.

A falta d'un minut i 28 segons per al final, els visitants van marcar el 8 a 9, que va ser un cop molt dur per al Santa Perpètua. El Piera va arrodonir el triomf amb un altre gol. Al final, el públic local va agrair l'esforç del seu equip. Era el primer any del Santa Perpètua a la Nacional Catalana, però tot li ha anat en contra i, al final, ha perdut la categoria.

L'entrenador perpetuenc, Xavi Lladó, ens explicava que no havien merescut perdre.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]