hola

El perpetuenc Albert Griso, jugador del Club Bàsquet Granollers de la Lliga EBA, ha plegat definitivament aquesta temporada. Griso, pivot de 35 anys, ha protagonitzat una llarga i destacada trajectòria.

L'esportista de la nostra localitat va començar a jugar al Club Bàsquet Santa Perpètua, on va estar tres anys en categories de minibàsquet. Posteriorment, va anar al Montcada, on va jugar fins a la categoria júnior de primer any. Com a júnior de segon any, va fitxar pel Joventut de Badalona, on va coincidir amb Rudy Fernández. Amb la Penya va guanyar el prestigiós Torneig Internacional de l'Hospitalet i el Campionat de Catalunya.Com a sènior, ha jugat a la Unió Bàsquet Sabadell, al Montcada, al Mollet i al Granollers, pràcticament sempre a la Lliga EBA.

Griso ha explicat que cada vegada era més complicat compaginar el bàsquet amb la família i la feina. Ja la temporada passada es va plantejar deixar-ho, però va continuar perquè el Granollers havia aconseguit l'ascens a la Lliga EBA. Aquesta temporada, amb la pandèmia de la Covid-19, tot ha estat molt més complicat. A més, el Granollers, amb una aposta clarament pels jugadors de la seva base, ha perdut la categoria.Griso s'ha mostrat molt content amb la seva trajectòria. En la base, va gaudir molt del bàsquet, tant a Santa Perpètua com a Montcada i Badalona. Com a sènior, ha jugat moltes temporades a la Lliga EBA.


Foto: Albert Griso, en el seu comiat / Griso

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]