El primer equip femení de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va guanyar el cap de setmana per 1 a 3 al camp del Sant Quirze del Vallès. La primera part va acabar amb empat a zero, encara que les perpetuenques van tenir oportunitats clares per inaugurar el marcador.

La segona part va començar amb més domini del Santa Perpètua, però va ser el Sant Quirze el que va marcar al minut 54. Les de Kennet Sánchez van reaccionar i, cinc minuts després, Carla González, va empatar. El Santa Perpètua, que va ser superior al seu rival, va guanyar el partit amb dos penals, transformats per Yanira i Alexia.

El Santa Perpètua ocupa la tercera posició amb sis punts.

D’altra banda, el conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a zero al camp de l’Ametlla del Vallès. Els perpetuencs són onzens amb quatre punts.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]