El sènior de l'Sport Sala va perdre dissabte per 2 a 4 contra el Cerdanyola 2006 en el debut a la lliga 2020-2021. Els perpetuencs van perdonar massa a la primera part, mentre que els visitants van ser molt efectius en atac.
L'Sport Sala va tenir moltes ocasions durant la primera part. Els jugadors locals van fallar massa de cara a porteria.

Al minut 14, els visitants van marcar de penal en la primera oportunitat clara que van tenir. En el tram final de la primera part, el Cerdanyola va xutar contra el pal de la porteria defensada per Albert. Al minut 18, Aleix va disposar d'un doble penal, que va aturar el porter. Tot just abans del descans, Jordi va tenir una altra ocasió, que també va desfer el porter.

Al minut 2 de la segona part, va arribar el 0 a 2. Després, Aleix va tenir una opció de gol, que no va aprofitar. El Cerdanyola 2006 va fer el 0 a 3 al minut 3. Aleix ho va provar en dues accions més, que van ser ben resoltes pel porter. El Cerdanyola 2006 no perdonava i al minut 6 va marcar el 0 a 4.

L'Sport Sala no es va rendir. Al minut 12, Jordi, de penal, va ferl'1 a 4. Dos minuts després, Albert va aturar un doble penal. Al minut 16, Aleix va disposar d'un penal, que va aturar el porter visitant. El rebuig va arribar a peus d'Aleix, però tampoc no va poder marcar. Iván, al minut 19, va fer el segon gol local.

Un dels entrenadors perpetuencs, Paco Sánchez, explicava que els errors de la primera part en atac havien estat decisius..

Els perpetuencs es desplaçaran la propera jornada a la pista de la Fundació Terrassa 1906 B.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]