hola

Els socis i les sòcies del Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) van superar el cap de setmana passat el Repte Marató, que per segona vegada es van plantejar, i van sumar un total de 2.377,61 quilòmetres. L’activitat, la primera que organitzava aquest any 2021 el CESP, consistia en que entre totes les persones afiliades a l’entitat sumessin 2.000 quilòmetres comptant l’activitat dels dies 19, 20 i 21 de febrer. L’any passat, en la primera edició d’aquesta activitat, van aconseguir sumar 1.655 quilòmetres i aquest any, per fi, han superat el repte proposat.

Els participants podien sumar quilòmetres caminant, corrent o anant en bici per Santa Perpètua o els municipis limítrofs. Ho havien de fer individualment a no ser que fossin federats. En aquest cas, està permès fer esport amb més persones. Els quilòmetres s’havien de sumar entre les 6 i les 22 hores, abans del toc de queda. Des de l’organització, s’han mostrat orgullosos amb el resultat aconseguit. A més, han destacat la implicació de la massa social de l’entitat, ja que un total de 78 persones van participar en aquesta activitat.

L’aventura va començar l’any passat en plena pandèmia i confinament horari, quan només hi havia dos franges per fer senderisme i es va trobar la manera de connectar totes les persones sòcies en el primer repte.

Una de les sòcies organitzadores del Repte Marató, Marta Alegre, s'ha mostrat molt satisfeta amb el resultat de l'activitat.


Foto: Una de les participants en el Repte Marató / CESP

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]