hola

La situació epidemiològica de la Covid-19 a Catalunya i les mesures restrictives aprovades per la Generalitat no han permès reprendre o iniciar les competicions esportives organitzades per les diferents federacions catalanes. Hores d’ara, hi ha molta incertesa. Algunes federacions havien manifestat la seva intenció de reprendre les lligues el cap de setmana del 9 i 10 de gener, però això no va poder ser. Les competicions tampoc no podran començar el proper cap de setmana per les darreres mesures restrictives que van ser publicades el dia 7 de gener i que estaran en vigor fins al 24 de gener. Des del 7 de gener només es pot fer activitat esportiva a l’aire lliure i els gimnasos estan tancats. A més, el confinament és municipal entre dilluns i diumenge i això dificulta més els entrenaments, ja que alguns esportistes dels clubs perpetuencs resideixen a altres poblacions.

Abans de la publicació d’aquestes darreres mesures, el Comitè Català d’Hoquei Patins de la Federació Catalana de Patinatge va decidir mantenir els diferents calendaris aprovats en el seu dia a l’espera que es retirin les restriccions en l’àmbit esportiu. El Comitè considera bàsic i així ho ha fet saber a les autoritats la necessitat d’ampliar el toc de queda per als esportistes federats amb la intenció que es puguin fer els entrenaments en les franges horàries lògiques per la categoria. També demana mobilitat intercomarcal per a esportistes i tècnics i reprendre la competició un cop s’aixequin les mesures restrictives.

Des del Comitè, mantenen els calendaris actuals amb l’objectiu de reprendre la competició al més aviat possible. A més, recorden que la pràctica de l’esport és bàsica per a la bona salut física i també per a la mental, sobretot en edats que van des de la infantesa fins als adults joves, com són el gruix dels esportistes de l’hoquei patins.

El president del Club Hoquei Santa Perpètua, Carles Torras, ha indicat que la situació és d'incertesa.

Per la seva part, la Federació Catalana de Futbol també treballa per reprendre o iniciar les lligues en quant s’aixequin les restriccions. Estava previst que les competicions es poguessin celebrar ja el cap de setmana passat, però no va poder ser per les restriccions aprovades per la Generalitat.

La Federació Catalana de Bàsquet ha aprovat diferents modificacions de les bases de competició de la temporada 2020-2021. La més important és que no hi haurà ascensos ni descensos. Les lligues havien de començar els dies 17 o 24 de gener, però s’han tornat a ajornar a causa de les restriccions vigents actualment. La Federació confia que les competicions es puguin iniciar a finals de gener.


Foto: Partit d'hoquei disputat aquesta temporada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]