hola

El Comitè d’Hoquei Patins de la Federació Catalana de Patinatge ha publicat en una circular els criteris per reprendre les competicions d’àmbit català i territorial de Barcelona d’aquesta disciplina que estan aturades des de fa més d’un mes per decisió del Govern de la Generalitat. Una vegada els clubs han pogut tornar als entrenaments i si no hi ha cap repunt de la pandèmia de la Covid-19, està previst que les competicions es reprenguin a partir del cap de setmana del 9 i 10 de gener, en la quarta fase del pla d’obertura de les activitats anunciat pel Govern.

Per tal de recuperar les jornades perdudes durant aquesta llarga aturada de les competicions, el Comitè aplicarà dos criteris bàsics. El primer, utilitzar les jornades previstes com a descansos per reubicar-hi jornades suspeses que no s’han pogut disputar. El segon, ajornar l’acabament de totes les competicions fins a finals del mes de juny, si s’escau.

Aplicant aquests criteris, cada competició es resoldrà d’una manera diferent. Pel que fa a les sèniors, a la Nacional Catalana masculina, en la qual milita el primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua, la intenció és mantenir intacte el sistema de competició, doblant totes les jornades que siguin necessàries fins a recuperar el ritme. A la Primera, Segona i Tercera Catalana masculines, amb la participació dels altres dos sèniors del Club Hoquei Santa Perpètua, les jornades parells es jugaran al final de la lliga, donant prioritat a les jornades senars per si més endavant s’haguessin de suspendre o anul·lar, encara que a Primera Catalana també es doblarà alguna jornada. Per últim, s’endarreriran les dates de celebració dels play-offs i fases d’ascens per a les tres categories fins al mes de juliol, si cal.


Foto: Partit d'aquesta temporada entre el CH Santa Perpètua i el Barça / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]