El primer equip de la UCF Santa Perpètua va debutar dissabte a la lliga amb una derrota per 0 3 contra el Parc. Els perpetuencs van cometre tres errades que els visitants van aprofitar per emportar-se el triomf.

El partit, que es va disputar amb control d'accés a l'entrada i amb aforament limitat, va ser força disputat. Al minut 22, el porter del Santa Perpètua, Adán, va evitar amb una gran intervenció el primer gol. Durant la primera part, els locals van crear poc perill. Tan sols cal remarcar un xut fluix de Pato al minut 32.

El partit es va resoldre a la segona part. Al minut 49, Mejías va disposar de la millor ocasió del Santa Perpètua. El seu xut el va enviar a córner el porter. Al minut 59, el Parc va aprofitar una pèrdua de pilota dels locals per marcar el 0 a 1 en un ràpid contracop. El 0 a 2 va arribar al minut 61 en una acció molt similar a la del primer gol.

Els perpetuencs van intentar reaccionar. Pato va enviar alt un llançament de falta i després es va trobar amb la intervenció del porter visitant. Al minut 81, el Parc va fer el 0 a 3 amb un ràpid llançament d'una falta directa que va sorprendre als perpetuencs.

D'altra banda, el conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua no va poder jugar dissabte a Canovelles. El partit va ser suspès per un positiu de Covid-19 al club del Vallès Oriental. El Santa Perpètua B jugarà dijous l'enfrontament ajornat de la primera jornada contra el Parets B. El partit es disputarà a les 20.45 hores a la nostra localitat.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]