hola

El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua jugarà dissabte el primer amistós de la pretemporada. El conjunt que entrena Cuni rebrà la visita, a partir de les 19 hores, de les Franqueses. El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua jugarà també dissabte un amistós a casa a partir de les 18.30 hores contra la Guineueta.

Abans de l’inici de la lliga, els perpetuencs disputaran altres amistosos contra equips com el Fontsanta-Fatjó, l’OAR Vic, el Montmeló, el Masnou i el Cardedeu. El Santa Perpètua ha anunciat dos nous fitxatges, Luque, que ja havia jugat al conjunt perpetuenc, i Marc Valencia, que ve del Mollet. Per contra, finalment el porter Raúl Guillamón no s’incorporarà al Santa Perpètua.

El primer equip de la UCF Santa Perpètua ha quedat enquadrat al subgrup 2B de la Segona Catalana. El conjunt que entrena Cuni començarà la temporada el dia 10 d’octubre a casa contra el Parc. La competició s’iniciarà el 4 d’octubre, però els perpetuencs descansaran en la primera jornada.
Els perpetuencs també tindran com a rivals en aquesta fase a doble volta el Pubilla Casas, el Turó de la Peira, el Racing de Vallbona, el Sarrià, el San Juan de Montcada, l’Escola de Futbol Barberà-Andalucía, el Canyelles, l’Europa B i el Sant Ignasi. El darrer partit d’aquesta primera fase el disputaran els de la nostra localitat el 13 de març al camp de l’Escola de Futbol Barberà-Andalucía. El president de la UCF Santa Perpètua, José Lamas, ha explicat que fa una setmana que entrena el primer equip.

Aquest any, el format de la competició canvia. Els tres primers classificats de la primera fase lluitaran per pujar, mentre que la resta quedaran enquadrats amb equips d’altres subgrups de la Segona Catalana per intentar mantenir la categoria. 


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]