hola

El futbolista perpetuenc del Vila-real, Gerard Moreno, ha estat convocat pel seleccionador espanyol, Luis Enrique, de cara als dos propers compromisos d’Espanya. Moreno no havia entrat en la primera llista, però ara ha estat citat per substituir Mikel Oyarzábal, que va donar positiu de Covid-19 en una prova realitzada tot just abans d’incorporar-se a la selecció.

Gerard Moreno va ser la temporada passada el màxim golejador espanyol de la Lliga Santander i la seva absència en la primera convocatòria de Luis Enrique va ser una sorpresa. Moreno ha disputat tres partits amb la selecció espanyola i ha marcat tres gols.

La selecció es troba concentrada a Madrid des d'ahir dilluns. Espanya comença aquesta setmana la seva participació en la fase de grups de la Lliga de les Nacions. Dijous, jugarà a Stuttgart contra Alemanya i diumenge, a Valdebebas, contra Ucraïna.

El davanter perpetuenc Gerard Moreno va ser el màxim golejador espanyol de la Lliga Santander de la temporada 2019-2020. Moreno va fer 18 gols, els dos darrers en l’últim partit del campionat que el Vila-real va guanyar l’Eibar per 4 a 0. El de Santa Perpètua va marcar el 2 a 0 amb una gran jugada individual i el 3 a 0, culminant un ràpid contracop.

Gerard Moreno va completar la seva millor temporada des que juga a la Primera Divisió i, amb 18 gols, va batre els 16 que va aconseguir la lliga 2017-2018 defensant la samarreta de l’Espanyol. El de la nostra localitat només va ser superat a la classificació general per Messi, amb 25 gols, i per Benzema, amb 21. En quant als golejadors espanyols, Moreno va quedar tot just per davant de Raúl García, que va marcar 15 gols, i de Iago Aspas, amb 14.

Foto:Gerard Moreno, en una imatge d'arxiu / Villareal CF

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]