hola

El conjunt juvenil del Club Hoquei Santa Perpètua ha ocupat la tercera posició al grup F2 de la Copa Federació. L'equip de la nostra localitat ha sumat 15 punts amb un balanç de cinc victòries i tres derrotes; 37 gols marcats i 30 d'encaixats.


El conjunt benjamí A ha estat el penúltim classificat al grup P4 del Campionat de Barcelona. Els perpetuencs han sumat quatre punts amb un balanç d'una victòria, un empat i sis derrotes; tretze gols marcats i 38 encaixats.
Per la seva part, el benjamí B ha estat cuer al grup F4 de la Copa Federació amb dos punts. No ha guanyat cap partit, n'ha empatat dos i n'ha perdut sis; ha fet 22 gols i ha rebut 48.


El prebenjamí A ha estat el segon classificat al grup 3 de la categoria plata de Barcelona amb 33 punts. Els joves jugadors de la nostra localitat han guanyat onze partits i n'han perdut dos; han marcat 29 gols i n'han rebut 12.
Per la seva part, el prebenjamí B ha estat setè al grup 4 de la mateixa categoria amb 13 punts. Ha guanyat quatre partits, n'ha empatat un i n'ha perdut vuit; ha marcat 19 gols i ha encaixat 25.

El prebenjamí C, que milita al grup 7, ha estat el cuer i ha perdut els onze partits que ha disputat amb dos gols marcats i 40 d'encaixats.

Pel que fa als dos conjunts femenins de l’entitat, el Fem 13 estava classificat en tercera posició a la categoria Preferent quan es va donar per acabada la lliga i tenia opcions de classificar-se per als Campionats de Catalunya, mentre que el mini fem va quedar antepenúltim.


Foto: Un dels conjunts femenins d'aquesta temporada / CH Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]