El davanter perpetuenc Gerard Moreno va marcar els dos gols que li van donar ahir a la nit la victòria al Vila-real al camp del Betis. Moreno va fer el 0 a 1 de penal al minut 6 i va anotar el 0 a 2 al minut 29 amb un xut amb la dreta des de fins de l’àrea. El de Santa Perpètua ha marcat ja 15 gols i només el superen a la classificació del Pichichi Messi amb 22 gols i Benzema amb 17. Moreno és ara mateix el màxim golejador espanyol de la Lliga Santander. Darrere d’ell estan Raúl García i Iago Aspas, amb 13 gols.

El davanter de la nostra localitat està molt a prop de superar el seu millor registre. A la temporada 2017-2018 va marcar amb l’Espanyol 16 gols. Encara falten cinc jornades per acabar la lliga. El Vila-real està lluitant per classificar-se per a la Champions League i des que es va reprendre la lliga ha aconseguit setze dels divuit punts possibles. El seu proper rival serà el Barça.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]