El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 3 a 1 el Masnou. Al minut 30, un cop de cap d'Adrián va anar fora per poc. Tres minuts després, Mejías va inaugurar el marcador després d'un llançament de falta de David Rubio.

Al minut dos de la segona part, els visitants van empatar en una jugada que es va iniciar amb una falta sobre Adrián que l'àrbitre no va xiular.

Els visitants van xutar fora al minut 62. Poc després, Mejías va obligar a intervenir al porter. Iván va xutar molt bé des de lluny i el porter del Masnou va fer una gran intervenció.

Al minut 72, Veraguas va aprofitar una errada del porter amb un mal rebuig en una sortida per marcar el 2 a 1. El tercer gol dels perpetuencs el va fer Mejías de cap després del llançament d'una falta al minut 76.

Mejías destacava la importància de la victòria i l'entrenador perpetuenc, Cuni, indicava que l'havien merescut.

El proper cap de setmana, els perpetuencs jugaran al camp de la Gramanet.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]