El primer equip de la UCF Santa Perpètua va empatar diumenge a un gol al camp del Turó de la Peira. Els perpetuencs van tenir moltes ocasions i van merèixer el triomf, però es van haver de conformar amb un punt gràcies a un gol de Mejías al minut 89.

El Turó de la Peira va inaugurar el marcador al minut 4. El Santa Perpètua va controlar la primera part, però només va crear una oportunitat amb perill al minut 40 amb un xut de Xavi Veraguas.

La segona part va ser de pressió dels perpetuencs, que van tenir ocasions molt clares. Al minut 10, Mejías va xutar a prop del pal. Al minut 15, Adrián va obligar a intervenir al porter local i la pilota es va estavellar contra el pal. Cinc minuts després, Adrián va rematar de cap contra el travesser. Les ocasions perpetuenques es van succeir fins que al minut 89 Mejías va aconseguir l’empat. El Santa Perpètua encara va tenir una opció més per guanyar, però Veraguas va xutar alt.

El Santa Perpètua es manté en quinzena posició i, dissabte, rebrà la visita del Masnou, que és el quart classificat.

L’entrenador local, Cuni, creu que van merèixer una victòria al camp del Turó de la Peira.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]