El conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte per 2 a 3 contra l'Olímpic de la Garriga. Els perpetuencs es van avançar a la mitja hora de joc amb un gol de Xavi.

Els visitants van empatar poc després gràcies a un penal. Abans del descans, cada equip va disposar d'una altra ocasió, però el marcador no es va tornar a moure.

Al minut 1 de la segona part, l'Olímpic de la Garriga va marcar l'1 a 2. Cinc minuts després, va arribar l'1 a 3.

El Santa Perpètua va reduir les diferències al minut 56 amb un gran gol des de fora de l'àrea de Xavi.

Al minut 87, Capell, amb una gran intervenció, va evitar el quart gol dels visitants. El Santa Perpètua B va acabar el partit amb nou jugadors, ja que Vaca i Adri van ser expulsats per protestar.

El proper cap de setmana, el conjunt perpetuenc jugarà al camp del Gurb, que és el líder.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]