El conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a un gol al camp del Borgonyà, un rival directe en la lluita per la permanència.

L'1 a 0 va arribar al minut 29.

El Santa Perpètua va haver d'esperar-se a la segona part per empatar. Ho va fer Alejandro Castro al minut 67. Els perpetuencs van acabar el partit amb deu jugadors per l'expulsió al minut 86 de Sergi Fernández.

El conjunt de la nostra localitat es manté a la zona baixa de la classificació amb 17 punts. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans. Després, els perpetuencs rebran la visita de l'Olímpic de la Garriga.

Femení

D'altra banda, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va perdre diumenge al camp del Seagull de Badalona B. Les perpetuenques van començar molt malament el partit. Al minut 5, van encaixar l’1 a 0. Les locals van sentenciar amb el 2 a 0 al minut 13.

El Santa Perpètua encadena ja onze partits seguits sense guanyar en els quals ha sumat tres empats i vuit derrotes. El conjunt de la nostra localitat és antepenúltim amb 16 punts. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans. Després, el Santa Perpètua jugarà a casa contra el Mataró, que és cinquè amb 29 punts.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]