El conjunt sub-25 del Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va acabar el cap de setmana la primera fase de la temporada amb una victòria per 73 a 62 contra el Sant Jordi. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans.

Els de la nostra localitat finalitzen la primera fase com a campions de grup amb 13 victòries i una sola derrota. Ara, els de Gio Lamota lluitaran per pujar de categoria.

Per la seva part, el sènior del CB Santa Perpètua va descansar la jornada passada. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans i després els perpetuencs, que són els cuers, rebran la visita del quart classificat, el Guinardó.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]