El conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va aconseguir dissabte la quarta victòria de la temporada en guanyar al Taradell per 2 a 1. Alejandro Castro va inaugurar el marcador al minut 28. Amb aquest resultat d'1 a 0 es va arribar al descans.

Al minut 51, Alejandro Castro va marcar el 2 a 0. Els visitants van reduir les diferències poc després, però els tres punts es van quedar a casa.

El Santa Perpètua B tanca la primera volta del campionat en antepenúltima posició amb 12 punts, després d'haver guanyar quatre partits i haver encaixat 13 derrotes. Dissabte, rebrà la visita del Seva, que és el cuer.

L'entrenador del Santa Perpètua B, Juan Pedro Verjaga, ha indicat que van fer un bon partit contra el Taradell.

Nova derrota del femení

D'altra banda, el primer equip femení del Santa Perpètua va perdre dissabte a casa per 0 a 2 contra el Torelló i ja acumula set jornades seguides sense guanyar. Les perpetuenques van encaixar el primer gol al minut 2. Abans, del descans, les visitants van aprofitar un penal per sentenciar el partit.

Dissabte, el Santa Perpètua començarà la segona volta amb el partit que disputarà a la nostra localitat contra la Fundació Esportiva Olot, equip al qual va derrotar al seu camp per 1 a 3.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]