El primer equip de l'Sport Sala va perdre dissabte per un clar 3 a 10 contra el líder, el Sant Joan de Vilassar B. Els visitants, que han guanyat els cinc partits que han disputat aquesta temporada, van ser molt superiors als locals.

Als dotze segons, el Sant Joan de Vilassar B ja es va avançar al marcador. Els visitants van disposar de moltes ocasions davant de la porteria defensada per Víctor durant la primera part. L'oportunitat més clara dels locals va ser un xut d'Alexis al minut 8, que va obligar a intervenir amb encert al porter visitant. El 0 a 2 va arribar al minut 11.

Els locals es mostraven impotents per aturar els atacs del líder. Els visitants van enviar un xut al pal al minut 14 i, abans del descans, van deixar sentenciat el partit amb dos gols més.
A la segona part, l'Sport Sala va jugar amb més intensitat i va pressionar buscant les errades del rival. Al minut 3, Alexis va marcar l'1 a 4. Poc després va estar a punt de fer el segon gol dels locals, però el porter ho va evitar.

El Sant Joan va reaccionar i va fer l'1 a 5 al minut 4. L'Sport Sala va jugar dos minuts amb un jugador més per una expulsió del Sant Joan, però no ho va aprofitar. Els visitants van marcar dos gols seguits. Albert i Guille van retallar les diferències, però el líder va respondre amb tres gols més.

Sebas Escámez, un dels entrenadors de l'Sport Sala, reconeixia que el rival havia estat superior.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]