hola

El Club Natació Santa Perpètua va participar el 2 de novembre al Trofeu Sant Narcís. Els esportistes perpetuencs van nedar els 50 papallona, 50 braça, 100 braça, 200 estils i 100 lliures, obtenint bons resultats. David Lloret va ser quart a la final dels 50 papallona.

Per la seva part, quatre nedadors del Club Natació Santa Perpètua van participar el 27 d'octubre en el 63è Trofeu Fèlix Serra Santamans, a Manresa. Sergi Castells va aconseguir la medalla de bronze en els 50 lliures i va obtenir el rècord del club en els 100 estils, mentre que Héctor Cortijo va nedar els 50 metres braça i va quedar a prop de la seva marca personal. A més, Lídia Budiós va nedar els 50 papallona i Marcos Lloret, els 50 lliures.

D'altra banda, el 19 d’octubre van començar les competicions de les categories alevins i benjamins. Els nedadors alevins del CN Santa Perpètua van iniciar la primera lliga Catalana a les instal·lacions del Club Natació Badia i van nedar els 200 estils, 50 esquena, 50 lliures i els relleus 4X100 estils femení i masculí amb molt bons resultats.

Els benjamins van començar les competicions a les instal·lacions del Club Natació Sallent, on van nedar les proves de 100 lliures, 50 braça i el relleu de 4X50 esquena. Van millorar les seves marques de l’any passat.


Foto: Participants en el Trofeu Sant Narcís / CN Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]