El primer equip de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a casa a tres gols contra la Gramanet. Els perpetuencs van començar perdent.

Els visitants van fer el 0 a 1 al minut 3.

Xavi Veraguas va empatar al minut 19, però els visitants van tornar a marcar al minut 28 i van marxar al descans amb avantatge.

El partit es va complicar molt per als perpetuencs quan, al minut 53, van encaixar l'1 a 3.

La reacció local no es va fer esperar. Al minut 76, Gago va marcar el 2 a 3 i, quatre minuts després, Óscar García va empatar. Els de la nostra localitat salvaven així un punt.

El Santa Perpètua suma set punts i la propera jornada rebrà la visita de la Molletense.

Óscar Castel, entrenador perpetuenc, ha destacat la resposta del seu equip amb el marcador en contra d'un gol a tres.

Segon equip de la UCF Santa Perpètua

D'altra banda, el conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va perdre diumenge per 4 a 2 al camp de l'OAR Vic. L'1 a 0 va arribar al minut 15. A la segona part, l'OAR Vic va marcar tres gols més. En el darrer tram del partit, els perpetuencs van fer els seus gols, un d'Issouf i un altre d'Alejandro Castro.

El Santa Perpètua B és antepenúltim amb tres punts i un partit menys. Dissabte, jugarà a casa contra el Tona B, que és onzè amb set punts.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]