hola

El futbolista perpetuenc del Vila-real Gerard Moreno ha estat convocat per primera vegada per la selecció espanyola absoluta. Moreno, que és l'actual Pichichi de la Primera Divisió, és una de les novetats de la llista que va donar a conèixer divendres el seleccionador, Robert Moreno.

L'esportista de la nostra localitat tindrà l'oportunitat de debutar amb Espanya en un dels dos partits que disputarà en els propers dies de classificació per a l'Eurocopa de 2020. Dissabte, Espanya jugarà a Noruega i dimarts, a Suècia. Els espanyols lideren el grup F amb 18 punts, després d'haver guanyat els sis partits que han disputat fins ara. El segon classificat és Suècia amb onze punts.

Gerard Moreno està protagonitzant un gran inici temporada i ha marcat sis gols en les sis jornades de lliga que s'han disputat, els mateixos que han fet Benzema (Real Madrid) i Loren (Betis). El perpetuenc s'ha mostrat «molt feliç i molt orgullós» amb el fet de ser convocat per la selecció absoluta. «Portava molt de temps perseguint aquest somni i ara s'ha fet realitat», ha afegit el davanter. «Treballava perquè m'arribés aquesta oportunitat, conscient que el nivell de la selecció és molt alt», ha explicat Moreno. El Vila-real és l'equip que més jugadors aporta en aquesta ocasió a la selecció espanyola absoluta, quatre.


Foto: Gerard Moreno, durant la roda de premsa / RFEF

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]