El primer equip del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va guanyar dissabte per 3 a 2 l'Arenys de Munt. A falta de dos minuts per al final del partit, els perpetuencs perdien per 1 a 2, però, en la darrera fase del partit, van ser clarament superiors als visitants i van remuntar amb dos gols de Joel.

El mateix Joel havia inaugurat el marcador a la primera part. L'Arenys de Munt va empatar al minut 21 amb un xut llunyà.

A la segona part, Adrián, amb les seves aturades, va mantenir dins del partit el Dalmec. Al minut 8, Eloy va veure una targeta blava i els locals van haver de jugar en inferioritat momentàniament. Adrián va aturar la falta directa i, després, Eric es va quedar sol davant del porter de l'Arenys, però no el va poder superar. A la següent acció, Adrián va protagonitzar una acció brillant sota el pals i el seu rebuig el va aprofitar l'Arenys per marcar l'1 a 2.

Les coses es complicaven molt per als d'Enric Batlle, que van saber reaccionar a temps. Joel va marcar el 2 a 2 a falta de dos minuts. Després, Eric va enviar un xut al pal i, a falta de setze segons per al final, Joel va fer el 3 a 2.

L'entrenador perpetuenc, Enric Batlle, destacava el gran final de partit dels seus jugadors.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]