hola

El Campus del Club Patinatge Santa Perpètua i el Campus de la Regidoria d'Esports han estat les primeres activitats que ha acollit la nova pista poliesportiva de l’avinguda de Girona.

L'equipament esportiu ha estat objecte d'una amplia reforma amb la instal·lació d'una coberta, pavimentació, enllumenat i tancament de la pista, que s’ha ampliat dels 20x40 metres a 22x44 amb l’objectiu d’ajustar-la a les mides reglamentàries de diferents disciplines esportives que pugui acollir l’equipament. El pressupost d'aquesta actuació ha estat d'uns 411.000 euros i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i el regidor d'Esports, Julio Pérez, va visitar ahir a la tarda l'estat de la nova instal·lació esportiva i va presenciar una exhibició d'hoquei patins i de patinatge.

L’espai compta amb una estructura metàl·lica i una coberta de xapa amb uns lluernaris per tal que entri la llum del dia i amb un sistema d’il·luminació en dues fases, de 200 i 500 lúmens, respectivament, per quan es faci fosc i que s’encendrà en funció de l’ús i les necessitats concretes de la pista en cada moment. La coberta inclou uns faldons laterals per intentar minimitzar la incidència dins de la pista en cas de pluja.

També s'ha construït una zona pavimentada al voltant de l’equipament per als espectadors de les diferents activitats esportives. La pista també podrà acollir activitats d'altre caire com per exemple actes de Festa Major en cas de pluja. A la visita també van assistir representants de quatre entitats locals: club patinatge, club d'hoquei, l'Sport Sala i del club de bàsquet que van reclamar la construcció de nous vestidors. En aquest sentit, l'alcaldessa i el regidor d'Esports van expressar que quan es tracti del nou programa d'inversions s'inclourà aquest projecte.

La coberta i adequació de la pista poliesportiva ha estat una de les actuacions més demanades i esperades per les entitats esportives i un dels projectes destacats del Pla d’Inversions 2016-2019.

El regidor d'esports, Julio Pérez, manifestava ahir a la tarda que és una instal·lació molt necessària pel municipi. Afegeix que la pista també pot acollir diverses activitats no esportives ja que la tanca es pot treure i en cas de pluja, el nou equipament podria ser l'escenari d'activitats de Festa Major. Julio Perez confia que durant aquest mandat es construeixi uns nous vestidors en aquesta pista poliesportiva, una reivindicació de les entitats esportives durant la visita d'ahir a la tarda.

La presidenta del Club de Patinatge Artístic de Santa Perpètua, Mónica Martínez, explicava que el nou equipament amb la coberta "feia falta" i reclamava  la construcció d'uns nous vestidors per no haver-se de desplaçar del Pavelló fins a la pista creuant l'avinguda de Girona.

L'alcaldessa, el regidor d'esports, altres membres de l'equip de govern i els regidors de Ciutadans van participar en la vsita institucional a la nova pista poliesportiva coberta.


Foto: Visita institucional a la pista poliesportiva / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]