hola

 

L'Escola Municipal de les Arts (EMA) obre el període de preinscripcions aquest dilluns 18 de maig i fins al dia 28 del mateix mes, ambdós inclosos. La preinscripció serà online com sempre. Donada la situació actual de crisi sanitària, confinament i estat d'alarma i la incertesa de la seva durada, la tramitació de la matrícula, així com la sol·licitud de reducció de quotes per al curs 2020 – 2021 es farà de forma telemàtica a través del web de l'Ajuntament https://www.staperpetua.cat/

Per fer la preinscripció, només caldrà entrar a l'slider del web municipal que redirigirà a l'espai Gwido de l'EMA per formalitzar la preinscripció.

L'Escola Municipal de les Arts ha habilitat el correu electrònic ema@staperpetua.cat per a donar suport a aquelles persones que en el moment dels tràmits tingui alguna dificultat. Igualment, el telèfon de suport en el període de la preinscripció és el 685 44 98 24 i funcionarà en horari de 9.00 a 14.00 h.

Les preinscripcion es faran de manera telemàtica

Només en els casos que es necessiti suport presencial es pot demanar cita prèvia al telèfon de suport per a la preinscripció.

 

Matrícula, sol·licitud de reducció de quotes i nou curs

Les dates programades per a la matrícula són del 22 de juny al 3 de juliol, ambdós inclosos. La sol·licitud de reducció de la quota de l'EMA s'haurà de realitzar de forma conjunta amb la matrícula al curs. Ambdós tràmits es reslitzaran a la Seu electrònica de l'Ajuntament, a la qual s'hi pot accedir des del web municipal.

Per tal de consultar l'oferta formativa del curs 2020-2021, les quotes i tota la informació referida a l'EMA, podeu descarregar el document (pdf) amb totes aquestes qüestions.

L'EMA s'adaptarà i seguirà la normativa de Departament d'Ensenyament de la Generaltiat i la que marquin les autoritats sanitàries i el propi Ajuntament en l'inici del nou curs. La situació de crisis sanitària també pot afectar a l'oferta educativa i als espais i horaris es poden veure modificats per adaptar-se a les circumstàncies generades per la Covid19.

Foto: Alumnat de fotografia el curs 2019-2020 / Josep Cano

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Ple Municipal celebra avui la sessió del mes de maig, que guardarà un minut de silenci per las víctimes de la Covid-19
El Ple Municipal celebra avui la sessió del mes de maig, que guardarà un minut de silenci per las víctimes de la Covid-1928 Maig 2020 11:51 - Redacció

L’Ajuntament de Santa Perpètua celebrarà aquesta tarda la sessió ordinària del Ple de la Corporació [ ... ]

Una vuitantena de terrasses de bars i restaurants ha obert al municipi durant la fase 1
Una vuitantena de terrasses de bars i restaurants ha obert al municipi durant la fase 128 Maig 2020 11:38 - Redacció

L'entrada a la fase 1 de la desescalada ha portat molts dubtes entre la ciutadania i una és l'ús que [ ... ]

El Consell Comarcal alerta d’un augment de les situacions de violència contra les dones en el confinament
El Consell Comarcal alerta d’un augment de les situacions de violència contra les dones en el confinament28 Maig 2020 11:18 - Redacció

El nombre de trucades a la línia 900 900 120, d’atenció contra la violència masclista, ha augmentat [ ... ]