hola

SPSolidària s'ha mostrat totalment d'acord amb el manifest Cooperació contra el coronavirus de la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat i ha volgut deixar constància que "sense el suport del municipalisme, molts del projectes de cooperació no s'haguessin fet mai". L'ONGD local recorda, en un comunicat a través de les xarxes socials que fa molts anys que rep subvencions del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per poder realitzar projectes de codesenvolupament en els pobles d'origen de veïnat de Santa Perpètua.

L'entitat comparteix la idea del manifest que «reforçar l’acció global dels governs locals impulsant polítiques de cooperació amb els municipis d’altres països és vital perquè aquests puguin respondre als mateixos desafiaments globals» i més en una situació d'emergència sanitària global com la que estem vivint amb la Covid-19. Per a SPSolidària «abandonar la població dels països del sud a la seva sort no és una opció» i com diu el manifest en la seva conclusió «Fins que tots estiguem fora de perill ningú estarà fora de perill. Només ens en sortirem junts actuant globalment».

També aplaudeix l'adhesió de l'Ajuntament de Santa Perpètua a aquest manifest i també el de l'alcaldessa, Isabel Garcia, a títol individual i anima a tots els membres de la Corporació local a signar aquest document.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]