hola


Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha agrait i ha felicitat el grup Mascaretes solidàries per la iniciativa durant aquest confinament. En una carta dirigida al col·lectiu de voluntariat destaca què “No podem estar més orgullosos. Des dels primers dies de confinament, aquest grup va iniciar la fabricació de mascaretes fins arribar a les 20.000, moltes d’elles adaptades als infants, que després d’higienitzar han distribuït en establiments comercials, centres cívics, residències de gent gran i institucions sanitàries", expliquen. 

La coordinadora local de SPEC i alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha declarat que “per nosaltres, aquest grup de voluntariat s’identifica clarament amb el lema “cuidar-nos per cuidar”. Han treballat de valent per cuidar-nos i contribuït a salvar vides. Quan hi havia moltes dificultats per aconseguir mascaretes, aquestes persones han posat les seves mans, les seves màquines de cosir i el seu temps al servei de la comunitat”

A la carta es fa esment de les dificultats que ha afrontat el grup com la falta de materials en alguns moments i el neguit per no arribar a tot arreu. Malgrat això “no heu parat màquines per a aconseguir que tothom estigués protegit contra aquest virus que ens ha deixat confinats i que ha parat momentàniament les seves vides” assenyala la carta. 

Sergi Hernández, responsable d’Organització de SPEC, destaca la total coincidència amb el missatge que el grup de voluntariat està adreçant a la ciutadania a través de les xarxes socials “Al voluntariat li devem continuar fent les coses bé. Ara no toca relaxar-se. Ara toca continuar treballant per a que la desescalada sigui un èxit. Uns pocs no poden posar en perill tot el que hem aconseguit, que és molt. Ara toca no donar ni un pas enrere i avançar”.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]