hola

La Generalitat ha obert una línia d’ajuts d’urgència per a persones treballadores afectades econòmicament per la Covid-19. La prestació consisteix en en un ajut extraordinari per a la sostenibilitat econòmica de les famílies a Catalunya per un import de dos-cents euros, en un pagament únic, amb l’objectiu de facilitar l’adquisició de productes d’alimentació, farmàcia i altres subministraments bàsics. Aquesta línia extraordinària està dotada amb un pressupost de 20 milions d’euros i la poden sol·licitar les persones treballadores amb càrregues familiars afectades per un ERTO, treballadores per compte propi, amb contracte temporal extingit o fixes discontinus. Segons ha detallat la Generalitat, l'objectiu és ajudar a la sostenibilitat econòmica de les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica arran de la crisi sanitària de la Covid-19.

Altres requisits són haver patit una reducció involuntària de la renda del treball o de la facturació del total dels mesos de març i abril superior al 30% en comparació amb el mateix període de l’any anterior i que els ingressos econòmics de la unitat familiar durant aquest període de 2020 siguin de mitjana inferiors a 2.098,37 euros bruts mensuals.

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud a través de mitjans telemàtics. Els ajuts s’atorgaran fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària.

Per a més informació, podeu consultar el web dels ajuts.

Preguntes més freqüents
Sol·licitud del tràmit

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]