hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha posat en marxa aquest dimarts 5 de maig un nou servei essencial. Es tracta d’un grup de persones que es dedicaran a informar la ciutadania sobre com s’ha de fer aquesta desescalada del confinament, que intentaran resoldre dubtes i també podran explicar quins són els serveis municipals que estan oberts, fins i tot, podran derivar persones a aquests.

Aquests informadors van identificats amb unes armilles de color taronja, aniran en parella i la ciutadania els podrà localitzar en els eixos principals de passeig, parc Central, passeig de la Florida, Rambla, tot i que també s’endinsaran en els barris. Cada matí de 8.30 a 12.30 hi haurà dues parelles d’informadors i el mateix passarà a la tarda de 16.30 a 20.30 hores.

El director de l’àrea de Ciutadania i Serveis a les persones, Dani Novo, ha detallat que aquest nou servei essencial té per objectiu informar i resoldre dubtes o necessitats que la ciutadania pugui tenir sobre aquest nou període de desconfinament. Novo ha destacat que les parelles informadores seran visibles pels eixos principals de la ciutat i informaran sobre els serveis que actualment estan oberts i aquells que es vagin obrint durant les diverses fases


Els informadors aniran identificats amb una armilla de color taronja i portaran fulls informatius per repartir, a més de mascaretes proporcionades pel Ministeri de Sanitat ja que, com recorda Novo, des d’aquesta setmana són obligatòries per als usuaris del transport públic.

El director de l’àrea de Ciutadania i Serveis a les persones ha explicat que el servei d’informadors treballarà en dos torns de matí i tarda i que a cada torn hi haurà dues parelles per abraçar més territori.


Foto: Els informadors estan identitifcats amb unes armilles de color taronja / L'Informatiu0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]