hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha publicat un ban amb motiu aquest dilluns 4 d'abril de l'autorització d'obertura d'establiments i locals comercials minoristes i d'hostaleria de menys de 400 metres quadrats. En el document, l'alcaldessa, Isabel Garcia, agraeix al comerç de proximitat «la col·laboració prestada en la lluita contra la pandèmia, mantenint les persianes baixades durant tantes setmanes» i assenyala que «l'Ajuntament estarà al costat del teixit comercial del municipi i l'acompanyarà en la recuperació de la crisi econòmica que ha generat la crisi sanitària". «Al mateix temps vull seguir demanant la seva col·laboració, ara per extremar les mesures per minimitzar el risc sanitari i fer tot el possible per evitar contagis als establiments comercials i de restauració» manifesta la primera edil que afegeix que «per això, a fi que l'obertura d'establiments i locals comercials minoristes i locals de restauració es faci amb les màximes garanties de seguretat, us indico tot seguit les principals mesures que haureu d'aplicar d'acord a la normativa estatal».

El ban recorda als establiments que per poder obrir, han de complir tot un seguit de mesures com establir un sistema de cita prèvia, un horari d'atenció preferent a les persones més grans de 65 anys i que com a mínim s'ha de netejar i desinfectar el local dos cops al dia i evitar la manipulació directa dels productes per part de la clientela, entre d'altres.

Ban municipal sobre obertura d'establiments, de 4 de maig de 2020 (pdf)

 

Foto: Un establiment comercial de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]