hola

Ciutadans (Cs) ha proposat un pla de xoc contra la crisi que ha originat el coronavirus, segons ha exposat en un comunicat de premsa. El portaveu de la formació, Kevin Romero, ha explicat que han elaborat aquest pla per impulsar la la recuperació en tres eixos principals: social, econòmica i sanitària. El pla inclou realitzar una anàlisi de la situació de vulnerabilitat i d’afectació de la crisi en el municipi, la creació de fons extraordinaris destinats a polítiques socials i el desenvolupament de plans per fomentar el comerç i l’ocupació.

La formació proposa fer seguiments individualitzats a persones amb risc d’exclusió social i crear mecanismes d’assessorament i informació a la població.
El portaveu també proposa en l’àmbit econòmic, que s’adapti la fiscalitat municipal a la situació creada pel coronavirus i «que s'estudiïn i es plantegin moratòries i exempcions en el pagament d'impostos i taxes municipals més enllà de l'estat d'alarma, especialment en el cas de les famílies vulnerables i per als autònoms i comerciants que més estan patint les conseqüències d'aquesta crisi per la paralització de les seves activitats".

Sobre el pressupost municipal, Romero explica que "ha deixat de ser una eina eficaç" i que cal "treballar conjuntament amb el govern municipal en una actualització per a les necessitats actuals i futures " i afegeix que cal "sortir d'aquesta tots junts, amb el major consens possible ".El portaveu manifesta que aquest pla «és vital fer-ho des de l'ajuntament, la institució més propera als ciutadans i la que ha de respondre com més celeritat ".Cs també ha agraït l’esforç i dedicació dels treballadors municipals.


Foto: El portaveu de Cs Kevin Romero, en una imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]