hola

La Federació Catalana de Bàsquet ha donat per acabada la temporada per a totes les categories. En un primer moment, havia decidit esperar una mica pel que fa als sèniors i als sub-25 que s’estaven jugant l’ascens de categoria, però ara ha acordat donar per finalitzades totes les competicions. La Federació ha pres aquesta decisió després que el Congrés dels Diputats aprovés la pròrroga de l’estat d’alarma fins al 9 de maig i després de conèixer les diferents fases de desencalada aprovades pel Consell de Ministres.

En el cas del Club Bàsquet Santa Perpètua, queda la incògnita sobre què passarà amb el Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua, el conjunt sub-25 de l'entitat, que estava jugant la segona fase per a l’ascens de categoria en el moment de la suspensió de la competició per la pandèmia del Covid-19.

La Federació assegura en un comunicat que més endavant elaborarà una proposta definitiva en la qual probablement no contemplarà cap descens aquesta temporada i que els ascensos es ponderin en funció del sistema final de cada competició. Per tant, caldrà estar a l'espera de si hi ha alguna opció que el Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua pugi de categoria, que era un dels grans objectius de la temporada de l'entitat perpetuenca.

Foto: Caldrà estar a l'espera de si hi ha alguna opció de pujar pel Llar56-CB Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus