hola

 

Mascaretes solidàries continua amb la distribució de mascaretes infantils a diferents punts del municipi. Aquest dijous s'obriran els centres cívics de Mas Costa i el Vapor de 17.30 a 19.30 h per al repartiment però la distribució continua als establiments Pa Artesà del Vallès (Rambla, av Barcelona, Pablo Picasso), Bon Preu, Panaderia Maika (Ausises March), Fruiteria Germans Guerrero, Seyma, Peixateria Manolo, Fruita i Verdura Fina, Caruca i Farmàcia Av. 16. 

Mascaretes solidàries és un grup de persones de Santa Perpètua de totes les edats i sexe que es van organitzar per cosir, amb material cedit per diferents empreses, per cosir mascaretes i donar-les entre la població, associacions i Ajuntament. N'han fet més de quatre mil unitats per a adults i 3.500 per a infants i encara n'han de cosir un miler més per a nens i nenes. 

Aquest dimarts es van repartir als Centres cívics de La Creueta i de Can Folguera més d'un centenar d'unitats i demà es tornen a obrir dos nous equipaments per a la distribució. 

Entre les cosidores voluntàries hi ha la Mari Carmen Reguant, que ens ha obert les portes de casa seva (amb totes les mesures de seguretat preses) per ensenyar-nos com cus aquestes mascaretes, que, abans de fer-les servir, s'han de netejar a la rentadora a seixanta graus. Després de cada ús, també s'han de netejar. 

 

Fotografies: Mari Carmen Reguant és una de les cosidores de Mascaretes solidàries i repartiment de mascaretes infantils al centre cívic Mas Costa / Josep Cano

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus