hola

La Junta directiva de la Federació Catalana de Futbol va acordar ahir dijous durant una reunió telemàtica donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020. En el cas de la nostra localitat, la decisió afecta als equips de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua i de l'Sport Sala.

La Federació obrirà durant les properes setmanes una consulta amb els clubs per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels diferents campionats abans d'adoptar una resolució definitiva.

Tant des de l'Sport Sala com des de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua consideren que la finalització de la temporada és una decisió encertada per tal d'evitar contagis entre els esportistes. Els dos clubs, a més, aposten perquè la temporada sigui considerada nul·la i no hi hagi ni ascensos ni descensos.

La temporada s'ha acabat per als equips de futbol de la UCF Santa Perpètua i de futbol sala de l'Sport Sala. La Federació Catalana de Futbol ha acordat donar per finalitzats els diferents campionats que organitza i, a finals de maig, decidirà si hi ha ascensos i descensos o es declara nul·la la temporada.


Foto: La temporada de futbol ha finalitzat / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus