hola

A dia d’avui a l’Hospital de Mollet hi ha ingressades 59 persones amb Covid19 i ja són 450 les altes donades i 84 defuncions, segons ha informat el centre en un comunicat.

L’hospital afirma que la nova etapa d’estabilitat anunciada la setmana passada s’ha mantingut constant al llarg d’aquests darrers dies i que aquesta estabilitat ha permès iniciar la desescalada introduint activitats per pacients preferents a consultes, gabinets i quiròfans. Concretament des del passat dijous 16 d’abril s’han realitzat més de 250 consultes externes i gabinets d’exploracions. El centre hospitalari explica que totes aquestes activitats només es realitzen després d’un control previ i molt acurat de simptomatologia, temperatura i situació epidemiològica de cada pacient, per telèfon i mitjançant controls d’accés a l’entrada de l’hospital. Això permet filtrar pacients sospitosos i assegurar la millor atenció possible amb la màxima seguretat tant per a pacients com per a professionals.

Al llarg de les pròximes setmanes, l’Hospital de Mollet seguirà mantenint la possibilitat de flexibilitzar la capacitat hospitalària de forma ràpida per si es detecta algun rebrot dels contagis en el territori i assegurar així la seva atenció. Mentrestant, l’hospital aposta per mantenir el màxim les mesures de prevenció i confinament definides pel govern i el Departament de Salut.

El centre aprofita el comunicat per «donar les gràcies a totes les persones que ens han facilitat arribar fins aquí. A tota la ciutadania per quedar-se a casa, als qui treballen perquè la resta es pugui quedar a casa, escoles, donants, voluntaris, ajuntaments, cossos de seguretat i moltes persones més que han fet possible que hàgim arribat fins aquí».


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]