hola

Santa Perpètua registra, segons el mapa del Covid19 de Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) de la Generalitat, un total de 101 casos positius del virus d’entre els 266 tests que s’han fet fins al 18 d’abril. Aquestes dades, que són públiques, són les úniques que disposa l’Ajuntament de Santa Perpètua, segons va afirmar ahir Isabel Garcia al programa Línia directa amb l’alcaldessa.

Diverses persones a través de les xarxes socials Instagram de @linformatiuSPM i de Facebook @radiosantaperpetua que van emetre en directe juntament amb l’emissora municipal aquesta edició especial van preguntar per als casos de contagiats confirmats i també per les defuncions que s’han registrat.

L’alcaldessa va afirmar que les úniques dades que disposa l’Ajuntament són les d’AQuAS i va afirmar que la mitjana havia estat de dos-tres casos diaris de positius des de l’inici de la crisi fins al 17 d’abril que no va haver-hi cap.

Sobre les defuncions, l’alcaldessa Isabel Garcia va argumentar que no hi ha cap servei de la Generalitat que agrupi aquestes dades i les segregui per municipi i que les persones van a diferents hospitals de la zona. Garcia va dir que durant els primers dies i per proximitat amb les famílies ella es coneixedora de nou defuncions per Covid19, però que poden ser-ne més.

A Santa Perpètua les dades oficials diuen que s’han fet 266 tests de covid 19 amb un resultat de 101 positius i 165 negatius-


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]