hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha identificat fins al 14 d’abril un total de 863 persones, de les quals 317 van ser denunciades per no respectar les normes de confinament, segons ha informat el cos municipal. Les denúncies han estat majoritàriament administratives, però vuit és cursaran per via penal i s’ha procedit a la detenció de dues persones per saltar-se les mesures de confinament sense cap motiu.

El primer detingut va ser per negar-se a baixar el volum de la música una nit, segons va informar la Policia Local, i el segon per sortir a la fuga quan se li va demanar la documentació estant al carrer. Els agents el van perseguir i detenir i va passar a Mossos d’Esquadra per a la seva disposició judicial.

En línies generals, la Policia Local de Santa Perpètua creu que la ciutadania és molt conscient del risc del coronavirus i respecta tan les limitacions de moviments com les mesures de prevenció. Durant els quatre dies de Setmana Santa, la Policia va fer 78 identificacions i va interposar 45 sancions.

La Policia Local també realitzat controls al transports públics

Un cop acabada la Setmana Santa, aquest dimarts 14 d’abril, els agents van contribuir a la campanya endegada a nivell nacional de control del transport públic. Van fer controls a l’estació de rodalies de tren i també a parades d’autobús. La valoració és que les persones usuàries del transport públic són coneixedores de com s’ha de fer en estat d’alarma i respecten les mesures de prevenció tan a l’exterior fent la cua com a l’interior dels vehicles.



0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus