hola

El Servei Local de Català ha informat que s’han obert les inscripcions per a nous cursos de català per mitjà de la plataforma d’aprenentatge virtual Parla.Cat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Aquestes formacions són integralment en línia i consten de tutoria. El CNL ofereix dos períodes d’inscripció per a aquests cursos intensius amb tutoria per a tots els nivells en cada període. Així, el primer període de matricula es tanca diumenge 19 d’abril, i la formació es durà a terme entre dilluns dia 20 i el 22 de juny; el segon període de matrícula, s’obre del 20 al 24 d’abril, per a la formació que es durà a terme entre el 27 d’abril i el 30 de juny.

Aquestes formacions s’emmarquen en les propostes virtuals que ofereix el CNL que ha adaptat gran part de la seva activitat per oferir-la en línia per tal que el confinament no sigui obstacle perquè les persones interessades puguin continuar l'aprenentatge de la llengua catalana, o puguin iniciar-s'hi. Altres propostes són el Voluntariat per la llengua virtual i l'assessorament lingüístic telemàtic que també s’han adaptat, reorganitzat i activat per donar resposta a les necessitats de les persones usuàries.

Foto: Imatge d'arxiu d'una formació del Servei Local de Català / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus